Zelfzorg: Ik doe alles voor jou

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-wc9gm’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-qdss6′ admin_preview_bg=”]

Ik doe alles voor jou

Mijn liefde is zo groots, ik schrik daar vaak mensen mee af. Hoe kan dat toch? Ik laat mijn liefde graag zien, zonder me daarin achter te houden.

Mijn partner heeft me verlaten, dat is niet de eerste keer. Maar als ik hem kan laten zien dat ik echt van hem hou en gewoon mijn best nog iets meer doe, dan komt hij hopelijk terug. De vorige keren dat hij er vandoor ging was ook gewoon mijn schuld. Een van de keren had ik hem vragen gesteld toen hij aangeschoten uit de kroeg kwam, hij was zo teleurgesteld in mij. Hij wilde zijn vrijheid terug, niet betutteld worden. Dat zal me niet nogmaals overkomen.

Bianca heb ik ingeschakeld om te kijken hoe ik mezelf kan aanpassen, hoe ik niet zo jaloers ben, hem zijn vrijheid kan geven.

Heel verassend gingen de gesprekken wel over mij, maar niet zoals ik verwacht had. We gingen kijken naar mijn handelen en hebben situaties uitgespeeld met stapplaten. Dit gaf inzicht in dat er 2 mensen verantwoordelijk zijn voor een relatie. Ik leerde dat ik voor mezelf mag zorgen, in hele kleine stapjes lukt het mij om naar mezelf te kijken in de spiegel. Ik mocht veel schrijfoefeningen doen en leerde dat ik goed kan liefhebben als ik eerst mezelf lief heb. Dat was een schokkend inzicht.

Mijn ex-partner en ik proberen elkaar 1x per 2 weken te zien. Ik merk dat ik het nog lastig vind hem niet te beklemmen. Ook probeer ik zijn aandeel te zien en te kijken hoe ik daarop reageer. Ik weet niet waar onze relatie heen gaat, maar weet dat ik vooral een relatie met mezelf heb.
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-n10se’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ejt4u’ admin_preview_bg=”]

Herken jij je in dit verhaal of loop je ergens anders tegen aan?

Plan een gratis kennismaking in of stuur me een mailtje.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://usercontent.one/wp/www.holistischcoachbianca.nl/wp-content/uploads/2022/06/Zorg-eerst-voor-jezelf-300×300.png’ attachment=’936′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-9leam’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.