Welke stappen kan jij voor jezelf doen?

Benieuwd welk aanbod jou kan helpen om stappen te zetten. Stappen van jouw langdurige stress naar gezonde stress die jou energie geven en je onbegrepen (lichamelijke) klachten zullen verminderen.

Stappen in het 1-op-1 traject

1-op-1 coaching

Stap jij in een cursus vol zelfinzicht?

Cursus ont-moet jezelf

Stappen letterlijk, tijdens een wandeling

Back on track sessie

Twijfel je welke traject voor jou geschikt is om nu in te zetten? Neem dan gerust contact op.
Samen kunnen we kijken wat er bij jou past voor dit moment. Of plan een kennismakingsgesprek in.

De stappen die ik je aanbied zijn aan te passen op jouw situatie. Zo geeft ik bij het begin van een traject aan dat ik graag gesprekken om de 14 dagen wil inplannen. Maar wil jij liever meer tijd tussen de gesprekken en hier en daar online begeleiding in de vorm van modules? Bespreek jouw mogelijkheden en samen kijken we wat voor jou passend en werkend is.

De trajecten die ik aanbied zijn veelal hybride trajecten. Wat houdt dat in? Je kunt fysieke gesprekken afwisselen met online modules. Wil je alleen maar fysieke gesprekken of wil jij helemaal geen gesprekken en enkel contact via mail of app? Ook dat is mogelijk. Wel een kanttekening die je enkel zelf kan beantwoorden: Is jouw motivatie en succes dan net zo makkelijk haalbaar?

Mocht je twijfelen hoe hybride je jouw traject wilt? Wil je graag mee informatie of gewoon even beter aanvoelen wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Naast mijn kennismakingspagina en mijn blogs kom ik ook graag in contact met jou. Je verhaal en je gemaakte stappen hoor ik graag.
Laten we dan (gratis en vrijblijvend) kennismaken.

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies. 

Scroll naar boven