Iedereen gun ik een gesprek met een coach en zou ze met Bianca willen aanbevelen. Even aandacht voor jezelf, wat werkelijk leeft en dat het er zonder oordeel mag zijn! Ik heb geen moment getwijfeld om dit traject aan te gaan en heb de gesprekken als erg prettig ervaren. Het gaf me inzicht in mijn beperkende overtuigingen en hoe en wat ik nodig had om hieraan voorbij te gaan.

Onze gesprekken gingen over minder moeten en heb ik als zeer prettig ervaren. Uit de gesprekken neem ik mee dat ik positiever tegen mezelf aan mag kijken. Kijken wat er wel is gelukt ipv te kijken wat er niet is gelukt/gedaan! Ontspanning mag en je daar dan ook weer energie uithalen. Je hebt een leuke coachruimte en je gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren.

Bedankt voor de mooie en waardevolle gesprekken. Ik heb zojuist een bericht gestuurd om geen bardiensten meer te draaien…Voelt goed om dat te doen. Bedankt voor je openheid.

Ik heb vannacht zo diep geslapen. Heb de sessie als heel fijn ervaren. Zo mooi je tekst. Je slaat de spijker op z’n kop. Super bedankt!