Over Bianca

Hoe creëer je nou dat leven waarbij jouw onbegrepen klachten niet alles overheersen?

Je hebt al zoveel geprobeerd en je hebt je al zo vaak aangepast aan wat er van je verwacht wordt. Al die aanpakken die je geprobeerd hebt, en ervaart nog steeds veel stress en pijn in je lijf en leven.
Ontspannen, hoe dan?

Telkens heb je te maken met het terugvallen in je oude patronen en denkwijzen, maar door al dat uitproberen weet je inmiddels al wel wat jou wel en wat jou niet past. En juist dít is al een hartstikke goede eerste stap in de richting van jouw eigen S.A.S. (Stress verminderen, goede Ademhaling en Slaap genoeg) leven.

Weet dat je zeker niet de enige bent die soms moedeloos wordt en daar mogelijk van alles van vindt over zichzelf.

Over​

Ik ben Bianca

Ik geloof in een persoonlijke benadering, waarbij ik echt kijk naar wat jij nodig hebt. Daarbij heb ik de overtuiging dat je als je positiever over jezelf denkt, je van zelf betere en blijvende keuzes voor jezelf maakt. Samen gaan we op zoek naar jouw weg. Die zal uniek zijn, net als bij ieder ander.

Holistisch coach Bianca in Hilversum

Al jaren was ik voor iedereen bezig geweest het naar de zin te maken. Toen daarbij een scheiding en een lastige periode kwam waarbij ik vooral op mezelf en mijn kinderen aangewezen was belandde ik in een burn-out. Al mijn gedachten en overtuigingen hielden niet langer stand.  Stapje voor stapje moest ik loslaten. Leren voelen wat ik in mijn lijf had weggestop. Beseffen dat ik er nooit alleen voorsta, ik ben onderdeel van iets groters. En leren open te staan en dankbaar te zijn voor al wat er wel is. Nu jaren later kan ik zeggen dat mijn burn-out een kado was, waarin ik mezelf echt heb leren kennen.

Wat zegt oud collega Belgin:

“Ik vind Bianca een fijn persoon om mee samen te werken. Ook buiten haar spiritualiteit en intuïtie is zij een fijne persoonlijkheid en ze is altijd zeer vriendelijke en oprecht benieuwd naar de ander. Zij stelt vaak vragen waarover je even moet nadenken.”

Wat zegt echtgenoot en Massage Therapeut Vincent:

“Misschien zie ik Bianca te rooskleurig, maar ze is absoluut een doorzetter, ideeënfontein, planmaker, sfeervoeler, vertrouweling en buikdenker.”

…en ben sinds 2020 Holistisch Coach. Met mijn diploma Holistisch leefstijl coach en mijn specialisaties op stress & burn-out, familiesystemen, voice dialogue en SOLK (Somatisch Onvoldoende Lichamelijke Klachten) op zak begeleid ik mensen op zoek naar (stress)acceptatie in hun leven.

Laat je niet uit het veld slaan door jouw onverklaarbare klachten en stress!

Bovendien weet ik, naast de nodige cursussen, opleidingen en literatuur, uit eigen ervaring wat een holistische kijk op jouw leven voor je kan betekenen.

 • Vroeger wilde ik brandweerman en makelaar worden (mensen helpen zit mij blijkbaar in het DNA)
 • Ik ben heel erg intuïtief (dit heeft me al heel veel mooie ervaringen opgeleverd)
 • Ik ben op mooie (en minder mooie) dagen graag in de natuur te vinden
 • Ik ben dol op mijn partner, en twee jong volwassen kinderen.
 • Puzzelen, met name met cijfers, maken mij ontzettend blij
 • Oh ja, ik ben niet van de bootcamps, strenge diëten, quick fix-oplossingen en one size fits all methodes.
 • Ik ben wel van zelfacceptatie en zelfontwikkeling op jouw tempo en jouw manier

Waar kies je voor als je kiest voor een traject samen met mij:

 • Samen kijken we naar wat jouw specifieke behoefte is. Dat kunnen levensvragen zijn, dat kan een gevoel, maar dat kan ook een goed gesprek zijn. Hier MOET je vooral niets en mag je jezelf zijn
 • Er is geen goed of fout. Zelfontwikkeling gaat met kleine stappen vooruit (en soms ook even achteruit). Ik oordeel niet, ik luister en begeleid.
 • Samen gaan we voor echte verandering, die zo goed en eigen voelt dat jij sterker in je schoenen staat
 • Ook kies je voor iemand die open en eerlijk is, die transparant is en zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen.
 • Door gedegen training, opleiding, workshops en zelfontplooiing ben je in vertrouwde en goede handen
 • Maar, bovenal kies je voor jezelf!

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.