Stress: Moet ik me zorgen maken?

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-wyqvs’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-qckt4′ admin_preview_bg=”]

Moet ik me zorgen maken?

Overal om me heen hoor ik mensen die burn-out, depressie of stress hebben. En tuurlijk is mijn leven best pittig: huishouden runnen, sporten, tijd vrij maken voor mijn partner, plannen van de activiteiten van de kids, 3 dagen werken en nog wat leuke afspraken met vriendinnen.

Meestal is het heel druk, maar red ik het allemaal wel. Nu is mijn moeder gevallen en breng ik haar dagelijks haar boodschappen. Kleine moeite, maar het lijkt of ik de ballen niet goed meer hoog kan houden.

Ik huil de laatste tijd om het minste of geringste. Voel me vaak zo moe en merk dat ik steken laat vallen op mijn werk en thuis. Ik begin me nu toch wel wat zorgen te maken, maar kan ook niet iets laten vallen.

De eerste gesprekken bij Bianca hebben we gekeken wat mij de meeste energie kost en hoe het met mijn stress level stond. Ik merkte dat ik ook echt mijn verhaal kwijt wilde en daar was alle ruimte voor.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kan ik beter een stapje terug nemen als het me teveel wordt. Bianca legde uit dat in een vliegtuig je ook altijd eerst je eigen luchtmasker moet opzetten, anders kan je andere niet helpen. Dit inzicht maakte dat ik me nu minder schuldig voel als ik tijd voor mezelf inplan. Al met al kan ik wat beter de druk van de ketel halen als het leven me even veel op mijn bordje geeft.
[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-ne8vk’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-euvag’ admin_preview_bg=”]

Herken jij je in dit verhaal of loop je ergens anders tegen aan?

Plan een gratis kennismaking in of stuur me een mailtje.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://usercontent.one/wp/www.holistischcoachbianca.nl/wp-content/uploads/2022/06/Stressvol-300×300.png’ attachment=’872′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-ykhk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.