Hoog gevoelig: Vaak voel ik me zo anders

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-wc9gm’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-qdss6′ admin_preview_bg=”]

Vaak voel ik me zo anders

Vroeger heb ik wel eens aan mijn moeder gevraagd of ik niet geadopteerd was. Ik voel me zo anders dan mijn andere gezinsleden, wat is er toch verkeerd met mij?

Steeds vaker loop ik aan tegen depressieve periodes, alles is dan zo zwart en voel ik me zo moe. Ik ben al jaren op zoek naar de oplossing van mijn anders zijn. Psychologen, spirituele rituelen, opstellingswerk. Vaak wordt mij verteld dat ik hoog gevoelig ben, maar daar wil ik niet aan. Dit is een term die je zoveel hoort, ik wil niet een zielig hoopje zijn dat om het minste of geringste wordt overprikkeld.

En toch ging ik maar eens bij Bianca langs. Zij gaf aan dat ze die depressieve periodes kent, daarnaast voelde ik gelijk de klik die ik vaak niet bij anderen voel. Wat ontzettend fijn te weten dat ik hierin niet alleen sta. In kleine stapjes zijn we gaan kijken naar mijn verleden, mijn ouders hebben me in alle materialen dingen voorzien. Ze deden erg hun best om mij op te voeden, maar helaas miste ik vaak de diepere verbinding van aandacht en liefde. Door dit patroon te herkennen kon ik anders naar mezelf kijken. Bianca heeft met Body Drum Release en visualisatie oefeningen mij inzicht gegeven. Wat een opluchting.

En nu? Tja, ik wil mezelf nog steeds niet graag hoog gevoelig noemen. Maar ik weet inmiddels wel wat de krachten zijn van iemand met hoog gevoeligheid en ik kan steeds beter tools inzetten om mezelf weer uit de depressieve periode te halen.

En ik mag natuurlijk altijd nog aankloppen bij Bianca om te sparren en mezelf weer back on track te zetten.
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-n10se’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ejt4u’ admin_preview_bg=”]

Herken jij je in dit verhaal of loop je ergens anders tegen aan?

Plan een gratis kennismaking in of stuur me een mailtje.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://usercontent.one/wp/www.holistischcoachbianca.nl/wp-content/uploads/2022/06/Depressie-overheerst-je-leven-300×300.png’ attachment=’934′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-9leam’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.