Welkom bij Holistisch vitaliteitsconsulent Bianca in Hilversum!

Coaching in de buurt op holistische wijze

Waar sta ik voor als holistisch vitaliteitsconsulent?
Graag ga ik samen met jou op pad om verder te kijken dan jouw algemene vitaliteit.
Je herkent het vast wel:

  • Je bent veel moe
  • Slapen is een drama. Zowel in slaap vallen als de nacht door.
  • Je spieren voelen als betonkabels
  • Je loopt op je tenen en hebt veel ballen in de lucht
  • Ademen doe je, maar wel met steken in de borst

Dat klinkt niet als een pretje. Maar je bent je wel al bewust en dat is al echt een hele grote stap in de goede richting.


Vitaliteit met holistisch aanpak en bij jou in Hilversum

Wat is een holistische aanpak. De termen leefstijlcoach, vitaliteitscoach en holistisch coach vliegen je om de oren. Maar wat is het verschil?

Een leefstijlcoach richt zich vooral op voeding, beweging en ontspanning. 3 belangrijke pijlers voor een gezond en tevreden leven.
Een vitaliteitscoach richt zich naast deze pijlers ook op je mentale en emotionele welzijn. Zeker net zo belangrijk als de 3 van hierboven.

Holistisch vitaliteitsconsulent

Als holistisch consulent kijk ik nog een stapje verder naar jouw unieke proces. Een holistisch consulent maakt verbinding met jou. Kijkt wat er nu op dit moment het beste bij je past en neemt jouw overtuigingen en ideeën daarin mee. Daarbij kan leefstijl een onderdeel zijn.

Mijn ervaring is dat stress, adem en slaap hele belangrijke pijlers zijn om blijvende gedragsverandering te krijgen op alle (leefstijl) vlakken.

Holistische aanpak

Waar reguliere coaching vooral gericht is op het verstand, ga ik veel dieper op jouw thema in. Normaal gesproken spreek en denk je over je hulpvraag. Bij een holistisch aanpak gaan we ook je lichaam en gevoelens erbij halen. Je gaat opzoek naar antwoorden binnen in jezelf. Daardoor raar je minder verstrikt in ‘de ander’.

In mijn praktijk in Hilversum gaan we via een gesprek, lichaamsoefeningen en ademhaling op zoek naar jouw missende puzzelstukje.

Bewegen helpt enorm bij stress gerelateerde klachten en slaap issues. Daarom ga ik ook graag wandelingen met je maken op de hei in Hilversum. Wil je gewoon 1x wandelen en sparen, dan is mijn back on track wandeling ideaal voor jou!

Praktische voordelen van mij als
holistisch vitaliteitsconsulent in Hilversum:

  • Je gaat verder kijken dan de oppervlakkige issues
  • Jouw coaching is lekker in de buurt
  • Bewegen en coachen kan je combineren
  • Begeleiding kan snel ingezet worden

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies. 

Scroll naar boven