Slaap: Hoeveel schapen moet ik nog tellen?

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-wc9gm’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-qdss6′ admin_preview_bg=”]

Hoeveel schapen moet ik nog tellen?

Natuurlijk weet ik dat goed slapen goed voor me is.

Maar ja, ga je zo op in een Netflix serie. Of is het wel heel gezellig met vrienden en een wijntje. Vroeger kon ik dat ook veel beter aan.

En eigenlijk dacht ik dat ik dat nu ook wel zou aankunnen, dus ik had geen rem op mijn slaaptijden. En de enige regelmaat was de wekker om op te staan voor mijn werk. Toen ik steeds chagrijniger, korter af en zwaarder werd wilde ik er dus ook niet aan dat dit aan mijn slaap zou liggen.

Eigenlijk kwam dat besef pas na een flink heftig gesprek met mijn werkgever, waarin hij aangaf dat ik te veel fouten maakte en erg veel uitviel tegen collega’s. Dat weekend voelde ik me helemaal op, dood moe…Gelijk heb ik de knop om gezet en ging proberen op tijd naar bed te gaan. Helaas kon ik schapen tellen tot ik een ons woog, slapen deed ik niet. Het leek wel van kwaad tot erger te worden, die vermoeidheid.

Mijn kapster raadde Bianca aan om eens mee te gaan praten. Tijdens onze gesprekken hebben we de slaap etiquette besproken, ik wist niet eens dat die bestonden. Daarnaast hebben we dieper gekeken naar de oorzaak van mijn verschoven dag nacht ritme. Het hele traject zat vol met bijzonder inzichten.

Nu een paar maanden na het traject slaap ik weer volgens mijn biologische klok en voel me veel energieker. Ik heb weer zin om te sporten en dingen te ondernemen.
[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-n10se’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ejt4u’ admin_preview_bg=”]

Herken jij je in dit verhaal of loop je ergens anders tegen aan?

Plan een gratis kennismaking in of stuur me een mailtje.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://usercontent.one/wp/www.holistischcoachbianca.nl/wp-content/uploads/2022/06/Schaapjes-tellen-300×300.png’ attachment=’972′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-9leam’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.