Ik wilde graag meer inzicht krijgen in mijn leefstijl en leren hoe ik mezelf betere ontspanning kan bieden. Ik wist niet zo goed wat ik van tevoren moest verwachten, omdat ik nog onbekend was met holistische coaching. Het 1-op1 coachtraject heb ik als heel fijn ervaren, er was een klik tussen Bianca en mij. Dat is een belangrijke voorwaarden en basis voor mij. Het verraste mij dat er zoveel ingesleten patronen en gedachten zijn die zoveel invloed hebben op mijn dagelijks leven. De gesprekken hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Nu signaleer ik mijn gedachten sneller en heb meer inzicht in waarom ik lastig kan ontspannen. Dat is al een hele grote stap en een positieve verandering.

Toen ik hoorde dat je bij Bianca ook voor slaapproblemen terecht kon dacht ik gelijk: Dat is iets voor mij! Ik heb er nooit bij stil gestaan dat ik daar hulp voor kon gaan zoeken. Het aangaan van de 1-op-1 sessie voelde laagdrempelig, omdat ik al via via kende. De gesprekken ervoer ik als heel prettig. Je bent rustig en neemt overal heel de tijd voor. Ontzettend fijn dat Bianca alles heeft uitgeplozen en in 1 verslag terug gaf.

Iedereen gun ik een gesprek met een coach en zou ze met Bianca willen aanbevelen. Even aandacht voor jezelf, wat werkelijk leeft en dat het er zonder oordeel mag zijn! Ik heb geen moment getwijfeld om dit traject aan te gaan en heb de gesprekken als erg prettig ervaren. Het gaf me inzicht in mijn beperkende overtuigingen en hoe en wat ik nodig had om hieraan voorbij te gaan.

Onze gesprekken gingen over minder moeten en heb ik als zeer prettig ervaren. Uit de gesprekken neem ik mee dat ik positiever tegen mezelf aan mag kijken. Kijken wat er wel is gelukt ipv te kijken wat er niet is gelukt/gedaan! Ontspanning mag en je daar dan ook weer energie uithalen. Je hebt een leuke coachruimte en je gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren.

Bedankt voor de mooie en waardevolle gesprekken. Ik heb zojuist een bericht gestuurd om geen bardiensten meer te draaien…Voelt goed om dat te doen. Bedankt voor je openheid.

Ik heb vannacht zo diep geslapen. Heb de sessie als heel fijn ervaren. Zo mooi je tekst. Je slaat de spijker op z’n kop. Super bedankt!