Eigenwaarde: Ik voel me zo leeg

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-wc9gm’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-qdss6′ admin_preview_bg=”]

Ik voel me zo leeg

Laatst zat ik op een verjaardag en ik lachte en praatte mee. Van buiten had niemand in de gaten dat ze eigenlijk tegen een leeg hulsel zaten te praten. Zo voel ik me.

Ik doe mee met het leven, maar voel me helemaal leeg van binnen. Ik doe wat ik moet doen, maar voel er weinig tot niks bij. Ik doe wat er van me wordt verwacht, maar zie mezelf niet terug in wat ik doe.

Doordat niemand door heeft dat ik me zo leeg voel van binnen voel ik me ook heel eenzaam.

Bij toeval kwam ik Bianca tegen tijdens een meeting van mijn werk. Ze maakte contact zoals ik dat al heel lang niet meer had ervaren, dus echt met mijn innerlijke ik. Niet de buitenkant, maar de binnenkant sprak ze aan. Daardoor wilde ik in gesprek met haar, meer hiervan ervaren. Dat meer ervaren gebeurde zeker, maar we hebben ook naar mijn eigen binnen wereld gekeken. Mijn klachten hadden veel weg van een depressie, om dit uit te sluiten heb ik op aanraden van Bianca via een psycholoog mij laten testen. Toen dat uitgesloten was zijn we een traject aangegaan met veel ups and downs, maar toch altijd wel weer vooruit. Uiteindelijk heb ik via de wandelingen die Bianca organiseert gelijkgestemde gevonden.

Inmiddels heb ik wat mensen om me heen verzameld waar ik me niet meer leeg bij voel. Daardoor kan ik ook tijdens standaard situaties me nu beter uit te voeten. Ik voel me niet meer zo verloren. Ik heb mijn eigenwaarde terug gevonden.
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-n10se’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ejt4u’ admin_preview_bg=”]

Herken jij je in dit verhaal of loop je ergens anders tegen aan?

Plan een gratis kennismaking in of stuur me een mailtje.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://usercontent.one/wp/www.holistischcoachbianca.nl/wp-content/uploads/2022/06/Leegte-zonder-eigenwaarde-300×300.png’ attachment=’946′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-9leam’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.