1-op1 Coaching

“Oh nee, het is me weer niet gelukt”
“Als ik meer energie zou hebben, dan zou ik zeker beter mijn grenzen kunnen aangeven”
“Waarom heb ik me toch weer laten overhalen?”
“Ik wordt gewoon gek van mezelf!”

Herken je dat? Die stemmetjes in je hoofd, die overtuigingen en meningen over jezelf? Heb je soms geen idee wie je zelf bent? En ben je klaar met dat ge-jojo?

Nee, je bent niet gek. En ja, veel vrouwen kennen dit gevoel.

Je mag af en toe echt wel balen van jezelf, jezelf niet goed genoeg vinden of willen dat alles gewoon makkelijker verloopt. Vaak lijkt het ook of al die dingen tegelijk op je bordje komen en de ballen die je hoog moet houden nog zwaarder of groter worden.

Wil je handvatten om te kijken hoe het je wel kan lukken? Wil je meer energie en wil je leren hoe je beter je grenzen kan aangeven? En wil je weten welke tools jou helpen als je jezelf weer gek maakt met ronddollende gedachten?

Laten we dan samen kijken welke methode bij jou past en waar je een stap kan zetten naar jouw doel, dan ga je uiteindelijk keuzes maken die gezonder voor jou zijn.

Praktisch

 • Uiteraard beginnen we ons contact met een gratis kennismaking van een half uur. Is er een wederzijdse klik en zijn er geen medische bezwaren, dan gaan we lekker van start.
 • Het eerst volgende gesprek is de een intake. Deze is bedoeld om jouw hulpvraag helder te krijgen.
 • Tijdens de vervolg afspraken doen we diverse (fysieke) oefeningen, meditaties en gebruiken we coaching technieken. Daarbij kijken we hoe de situatie NU is. We gaan opzoek naar jouw valkuilen en je mogelijkheden. Je krijgt inzicht en handvatten om stappen te zetten naar jouw doel. Je loopt deze stappen in jouw tempo. De ervaring leert dat 4 sessies je al een eind op weg brengen. Wanneer tijdens je traject blijkt dat het fijner is voor jou om meer gesprekken te voeren dan kan dat altijd.
 • Na het traject vinden de meeste mensen het prettig om na ongeveer een maand een terugkom sessie te plannen. Om terug te kijken en weer helder te krijgen welke stappen er gezet kunnen worden in de toekomst.
 • De sessies vinden plaats in mijn coachruimte aan huis in Hilversum. Maar mocht je een keer behoefte hebben aan een wandeling dan kunnen we ook het landgoed Zonnestraal opzoeken.
 • Samengevat een traject kost €450 en bestaat uit:
  • 1 kennismaking – 30 minuten
  • 1 intake – 60 tot 75 minuten
  • 4 vervolgsessies – 60 tot 75 minuten
  • 1 terugkom sessie – 60 tot 75 minuten

Of het de moeite waard is dit bedrag in jezelf te investeren hangt af van wat jij met deze 1-op-1 coaching hoopt te bereiken. Lees bij de recensies wat het anderen heeft opgeleverd.