1-op-1 coaching

Weet je van gekheid niet meer om te gaan met je langdurige pijn?

Laat je pijn en bijkomende stress niet je leven over nemen. Breng het terug naar een voor jouw aanvaardbaar niveau.

Nee, je bent niet gek. En ja, veel vrouwen kennen dit gevoel.
Jouw langdurige pijn zorgt voor veel negatieve stress, een hoge of verkeerde ademhaling en slechte slaap.

We starten door te kijken naar jouw langdurige pijn of onbegrepen klachten. Samen bespreken we waar je aan wilt werken en wat je wilt bereiken. En stellen als doel jouw pijn weer aanvaardbaar te maken. Leefbaar voor jou, passend bij jou.

Ons contact begint met een gratis kennismaking van een half uur. Is er een wederzijdse klik en zijn er geen medische bezwaren, dan gaan we lekker van start.
Je krijgt een intakeformulier en uitgebreide stress test toegestuurd voor het eerste inzicht.
Het eerst volgende gesprek is de een intake. Deze is bedoeld om jouw hulpvraag helder te krijgen. We kijken waar je NU staat en waar je naar toe wilt. Wat is voor jou een aanvaardbaar en leefbaar doel.
Tijdens de 4 vervolg afspraken kijken we hoe we jouw doel kunnen bereiken. We gaan opzoek naar jouw mogelijkheden en overtuigingen. In de sessies proberen we in kleine stapjes beweging te krijgen in je lichaam, geest en emoties. Je krijgt inzicht en handvatten om stappen te zetten naar jouw doel. Daarnaast kijken we naar waarom je in je verleden je verlangen niet hebt kunnen waarmaken. Je loopt deze stappen in jouw tempo. De ervaring leert dat dit traject je al een goede start geeft om je op weg te brengen. Wanneer tijdens je traject blijkt dat het fijner is voor jou om meer gesprekken in te plannen dan kan dat altijd.

Na het traject vinden de meeste mensen het prettig om na ongeveer een maand een terugkom sessie te plannen. Om terug te kijken en weer helder te krijgen welke stappen er gezet kunnen worden in de toekomst.
De sessies vinden plaats in mijn coachruimte in ‘s Graveland of aan huis in Hilversum. Maar om de beweging in je lijf en geest te kunnen opzoeken stel ik ook vaak een wandelsessie voor in de buurt van de coachruimtes.

Samengevat:

1 kennismaking
van 30 minuten

1 intakegesprek
van 60 tot 75 minuten

4 vervolggesprekken
van 60 tot 75 minuten

terugkom gesprek
van 60 tot 75 minuten

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.