Holistisch Coaching

Coaching is er in vele soorten en maten, maar waar staat holistisch coachen voor mij voor?

Holistisch is voor mij het geheel van alle onderdelen samen. Je lijf (fysiek), hoofd (denken) en hart (voelen) samen zullen ze je de balans en bewustzijn geven die je nodig hebt.

Holistisch coachen is kijken naar lichaam, geest, emoties, energie en zingeving. En daar jouw balans in vinden.

Misschien klinkt dit heel vaag, maar het is zo praktisch als regelmatig bewegen, rust nemen en stil staan bij wat je nu eigenlijk voelt.

Coachen is heel persoonlijk. Elk verhaal is uniek en elke weg naar het bewustzijn in je handelen, denken en voelen is jouw persoonlijk traject.

Omdat jouw weg uniek is starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin nemen we je vraag door en kijken we of er een klik is. Ook als je maar een keer wilt afspreken, maak ik graag eerst even kort kennis.

De vragen die je kwijt kan tijdens zo’n traject zijn heel breed. Enkele voorbeelden: voeding en bewegingsadvies, loopbaan hulp, stress en burn-out vragen, levensvragen en knelpunten of energetisch disbalans oplossen.

Mijn sessies start ik eigenlijk altijd met een landingsoefening. Zodat we samen aankomen in dezelfde ruimte en jouw unieke traject kunnen oppakken. Daarna zullen we een gesprek of wandeling in gaan die meestal een ruim uur zal duren. Als we een traject aan gaan, vraag ik je regelmatig wat huiswerk te doen. Dit om de besproken onderwerpen eigen te maken.

Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek plannen?
Neem contact op via info@holistischcoachbianca.nl en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Liefs Bianca