Weet je van gekkigheid niet meer om te gaan met je stress en onbegrepen klachten?

Laat stress en de bijkomende klachten niet je leven over nemen. Breng het terug naar een voor jouw aanvaardbaar niveau. Gun jezelf coaching op langdurige stress en onbegrepen klachten.

Nee, je bent niet gek. En ja, veel vrouwen kennen dit gevoel.
Jouw langdurige klachten leveren je veel negatieve stress, een hoge of verkeerde ademhaling en slechte slaap. Maar jouw langdurige stress geeft je ook veel onbegrepen klachten.

1 kennismaking
van 30 minuten

1 intakegesprek
van 60 tot 75 minuten

vervolggesprekken
van 60 tot 75 minuten

terugkom gesprek
van 60 tot 75 minuten

Prijs: 
Kennismaking          gratis (30 minuten)
Los gesprek             €   70  (60 tot 75 minuten)
6 gesprekken           € 395
10 gesprekken         € 650  

We starten jouw coaching door te kijken naar jouw chronisch stress en onbegrepen klachten. Samen bespreken we waar je aan wilt werken en wat je wilt bereiken. En stellen als doel jouw klachten weer aanvaardbaar te maken. Leefbaar voor jou, passend bij jou.

Kennismaken

Ons contact begint met een gratis kennismaking van een half uur. Is er een wederzijdse klik en zijn er geen medische bezwaren, dan gaan we lekker van start.
Je krijgt een intakeformulier en uitgebreide stress test toegestuurd voor het eerste inzicht.
Het eerst volgende gesprek is de een intake. Deze is bedoeld om jouw hulpvraag helder te krijgen. We kijken waar je NU staat en waar je naar toe wilt. Wat is voor jou een aanvaardbaar en leefbaar doel.

Vervolg afspraken


Tijdens de vervolg afspraken kijken we hoe we jouw doel kunnen bereiken. We gaan opzoek naar jouw mogelijkheden en overtuigingen. In de sessies proberen we in kleine stapjes beweging te krijgen in je lichaam, geest en emoties. Je krijgt inzicht en handvatten om stappen te zetten naar jouw doel. Maar we kijken we ook naar waarom je in je verleden je verlangen niet hebt kunnen waarmaken. Je loopt deze stappen in jouw tempo. De ervaring leert dat dit traject je al een goede start geeft om je op weg te brengen. Wanneer tijdens je traject blijkt dat het fijner is voor jou om meer gesprekken in te plannen dan kan dat altijd.

Omdat fysieke gesprekken niet iedereen aanspreken kun je ook gebruik maken van online modules om tot jouw stress vermindering te komen. Omdat enkel online modules volgen vaak een stok achter de deur mist kan deze optie mogelijk niet jouw gewenste effect geven. Maar je kunt natuurlijk ook een online module afwisselen met fysieke gesprekken.

Terugkomsessie

Na het traject vinden de meeste mensen het prettig om na ongeveer een maand een terugkom sessie te plannen. Om terug te kijken en weer helder te krijgen welke stappen er gezet kunnen worden in de toekomst.
Net als de vervolg gesprekken kunnen deze gesprekken in mijn coachpraktijk aan huis plaatsvinden of al wandelend worden gevoerd. Omdat wandelen een prettige manier is dingen op een rijtje te kunnen zetten stel ik dit bij een terugkom sessie vaak voor.

Prijs: Los vervolg gesprek             €   65,-  (60 tot 75 minuten)

Vergoeding

Steeds meer werkgevers zien het nut van een coach traject en zijn bereid de kosten te vergoeden. Als jij je energiek voelt en lekker in je vel zit,  profiteert ook jouw werkgever hiervan. 

Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever. 

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies. 

Scroll naar boven