Spreek je veerkracht aan

Ik stuur je 31 dagen persoonlijk een portie veerkracht

Wil jij met meer regelmaat jouw veerkracht weer terug voelen?

Heb je de neiging in dezelfde groef te blijven hangen en kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Of zoek je gewoon meer tijd en rust voor jezelf?

Stel je dan eens voor. Elke dag een moment met jezelf en een kop thee. Misschien vlak voor het slapen lekker onder de dekens. Of juist bij de eerste geluiden van de vogels aan het begin van de dag. Kies je eigen mooiste moment van de dag voor jouw portie veerkracht.

Gun jezelf dat mooie kado aan jezelf

“Elke dag pak ik met een kopje koffie een echt rustmoment voor mezelf. Heerlijk in mijn eigen bubbel genieten van de inspiratie.”

“Wat ik zo fijn vind is dat de oefeningen makkelijk opnieuw te doen zijn. Zo heb ik al 3 maanden elke dag dat stukje me-time dat me de veerkracht geeft die ik zo graag weer wilde voelen.”

Dagelijks een kado momentje wanneer het jou uitkomt

De dagelijkse mails zullen je inspireren met 31 verschillende onderwerpen. 31 dagen kan je baden in de inspiratie die je in je mailbox vind. Niks lastig zoeken naar wat je vandaag weer eens zal oppakken om jezelf dat lekkere me-time momentje te geven.
Door iedere dag 10 tot 15 minuten te oefenen wordt je veerkracht steeds wat meer opgerekt.

“Deze stok achter de deur is net wat ik nodig had.”

“Ik merk dat ik echt uitkijk naar het mailtje met inspiratie. Het helpt me rustiger te kijken naar wat er op mijn pad komt die dag.”


Klinkt dit je bekend?

Ik heb geen tijd
Dit zal vast niet voor mij werken
Veerkracht is gewoon niet voor mij weggelegd

Na de 31 dagen vol veerkracht tools is er meer rust gekomen in je leven. Je ervaart meer momenten van tevredenheid. Je innerlijke criticus is afgehaakt. En geniet meer van de momenten in het hier en nu.

“De dagelijkse mails zijn echt een hele leuke impuls! De mailtjes zorgen voor glimlachen.

“De tijd vliegt als ik mijn moment pak en mijn dagelijkse oefening doe.”

Deze veerkracht boost is wat voor jou als je:

  • meer rust wilt ervaren in je dagelijkse hectiek
  • 31 dagen een me-time momentje kan gebruiken
  • steviger in je schoenen wilt komen te staan
  • niet bang bent je piekeren los te laten
  • veerkracht wilt ervaren in je dagelijks leven
  • klaar bent om ruimte voor jezelf te pakken
  • meer balans in je denken en voelen wilt ervaren
Balans en plezier. Voor minder stress.

Stel niet langer uit en spreek je veerkracht aan

Zodra je de 31 dagen veerkracht hebt aangeschaft ontvang je een mailtje in je mailbox. In deze mail staat de uitleg en heet ik je welkom bij deze veerkracht boost. Na het activeren van de mail (dit kan je doen op het moment dat het jou het best uitkomt) krijg je elke dag, 31 dagen lang, een mailtje met een oefening. Ik geloof zo ontzettend dat veerkracht jou uit je stress spiraal kan halen. Daarom stop ik ook wat inspiratie en uitleg in de mailtjes.

Als er dagen zijn dat het je niet lukt de oefening te doen. Spaar deze dan op voor de dagen dat je wel tijd hebt om dat moment voor jezelf te pakken.

Maak deze reis met en voor jezelf. Meer veerkracht om zo meer rust en balans te vinden tussen denken en voelen.

“Wat een ontdekkingen heb ik gedaan over mijn eigen veerkracht. De eerste dagen was ik wat sceptisch over deze 31 dagen. Maar na een paar dagen ging ik echt naar het mailtje uitkijken.”

Spreek jouw veerkracht aan. Geef jezelf die boost die je waard bent. Start vandaag nog met jouw reis naar meer rust en balans in je leven.

Elk mailtje is persoonlijk door mij samengesteld en geeft je inspiratie om jouw veerkracht te vergroten. Via onderstaande knop kun je direct beginnen.

Veel gestelde vragen over 31 dagen veerkracht:

Deze website gebruikt cookies. Als je deze site verder gebruikt accepteer je ons gebruik van cookies.