Groeien gaat met vallen en opstaan

Start (de; m; meervoud: starts)

Volgens de van Dale:

1 (punt van) vertrek bij een wedstrijd: van start gaan beginnen

2 wijze van vertrekken: een valse starteen vliegende start (a) start waarbij het punt dat als begin geldt in volle vaart verlaten wordt; (b) zeer voortvarend begin

3 begin: een start maken met iets

Vandaag geef ik mijn droom verder invulling, vorig jaar begon ik met de KristallenCoach en vandaag ga ik de start maken om mijn missie verder in de wereld te mogen zetten.

Mijn missie: Op een holistische en persoonlijke manier mensen in hun zelfontwikkelingstraject ondersteunen Daarbij wil ik graag praktisch en down to earth ondersteunen, om zo meer bewustzijn te creëren.

Holistisch is voor mij het geheel van alle onderdelen samen. Je lijf (fysiek), hoofd (denken) en hart (voelen) samen zullen ze je de balans en bewustzijn geven die je nodig hebt.

Misschien klinkt dit heel vaag, maar het is zo praktisch als regelmatig bewegen, rust nemen en stil staan bij wat je nu eigenlijk voelt.

Hoe wil ik je dit aanbieden?

Bewegen:

  • 1x per week ga ik een stilte wandeling organiseren. Elke maandag om 10:00 uur is iedereen welkom om zich aan te sluiten. Daarna is er een mogelijkheid tot koffie en thee, waarbij je je inzichten kan bespreken.
  • Ik bied sessies met natuurcoaching, ook wel wandelcoching genoemd. Dit zijn wandelingen in de natuur, waarbij we eenmalig of meerdere keren een gesprek hebben over je hulpvraag.

Eten:

  • In overleg met www.livingthegreenlife.com mag ik recepten delen die ik uiteraard zelf heb geprobeerd en erg enthousiast over ben. Deze recepten passen goed bij een gezonde leefstijl. Zij hebben nu een super leuke VegaChallenge, doe je mee? Klik dan snel op hun website.
  • Regelmatig zal ik je informeren over de mineralen en vitamine die belangrijk zijn om je balans te vinden en houden.

Begeleiding:

  • Middels diverse sessies zal ik je meer inzicht geven in je huidige situatie en je ondersteunen bij het oppakken van je situatie.
  • Daarnaast zal ik tips en quotes geven om je te inspireren.

Natuurlijk kan je bij de start niet helemaal overzien hoe dingen zullen groeien en er zullen dan ook het komende jaar vast aanpassing en bijschaving plaatsvinden.

Graag heb en hou ik wel contact met je, dus laat zeker wat van je horen. Als je vragen, opmerkingen of tips hebt. Als je dingen mist, of je gewoon wilt reageren op informatie via Social Media.

Dit kan via mail (info@holistischcoachbianca.nl), whatsapp (06-41399557) of via Instagram (holistisch.coach).

Laten we dit jaar kijken naar alle mogelijkheden, want die zijn er!